آسانسور روملس در سال های اخیر، صنعت آسانسور های بدون موتورخانه MRL توسعه یافته است. آسانسور بدون موتوذخانه MRL یک تغییر جزئی ساده نسبت به آسانسور سنتی گذشته نیست، بلکه یک تغییر عمده در تکنولوژی آسانسور است. این به این دلیل است که برخی از فناوریهای کلیدی مورد استفاده در آسانسورهای گیرلس در سایر محصولات آسانسور به کار میروند و باعث توسعه کل صنعت آسانسور میشوند.
آسانسور روملس چیست؟
آسانسور روملس به آسانسوری گفته می شود که برای نصب درایو اصلی آسانسور، تابلوی کنترل، گاورنر و سایر تجهیزات نیازی به اتاق مخصوص سرپوشیده ندارد.
آسانسور روملس بدون موتورخانه
به منظور صرفه جویی در فضا، آسانسور روملس، تابلوی کنترل، واحد اصلی، گاورنر و سایر تجهیزاتی را که قبلاً در اتاق موتورخانه بالای شفت در چاه نصب میشد، نصب میکند و تنظیمات ویژه موتورخانه را حذف میکند و به طور موثری افزایش نرخ بهره برداری از فضا و کاهش هزینه ساخت. فریم اصلی بدون دنده کوچک و سیستم کشش 2:1 برای حمل و نقل استفاده می شود که سر و صدای اتاق ماشین را که ناشی از درگیری دنده های سنتی است حذف می کند. کابینت کنترل نازک در شفت نزدیک طبقه اول نصب می شود، به طوری که نصب و راه اندازی، خواندن و نوشتن داده ها، تعمیر و نگهداری روزانه و نجات مسافران را می توان به سرعت و به راحتی از طریق دسترسی خارج از سالن و در عین حال ضد آب بودن و حداقل ضخامت انجام داد. 130 میلی متر باعث صرفه جویی در حداکثر فضای شفت می شود.
از آنجایی که آسانسورهای mrl فاقد اتاق ماشین هستند، سیستم کنترل آنها در مقایسه با آسانسورهای معمولی از انعطاف پذیری، راحتی و قابلیت اطمینان بالاتری برخوردار است.
ویژگی های ساختاری آسانسورهای روملس
آسانسورهای بدون اتاق فعلی از بسیاری از فناوریهای پیشرفته در صنعت استفاده میکنند. بسیاری از ماشینهای کشش بدون دنده آسانسورهای بدون اتاق از تعدادی فناوری کوچکسازی پیشرفته مانند موتورهای آهنربای دائمی، ساختارهای منحصر به فرد استاتور و ترمزهای دوگانه داخلی استفاده کردهاند. چیدمان و غیره، بدنه بسیار کوچک است.
آسانسور های بدون موتورخانه (روملس MRL )
تاریخچه آسانسورهای روملس مربوط به اوایل سالهای ۱۹۸۷ میلادی میباشد و این تکنولوژی جدید آسانسور نیازی به فضای موتورخانه بر روی پشت بام ندارند و با ورود این آسانسور به دنياي صنعت ساختمان نو آوری جدیدی در معماری ، طراحی و سازه صنعت ساختمان پدید آورده شد .
طی سالهایی که از تولید ” آسانسور های بدون موتورخانه می گذرد، تولید کنندگان این نوع آسانسور با شناسایی نقاط ضعف و غلبه بر آن روزبروز بر توانمندی و کارایی آن افزودند و با نوآوریهای جدید در این آسانسور و سازگار نمودنآن با محیط زیست و کاهش هزینه های تولید و هزینه های ساختمانی بازار بسیار گسترده ای برای اینگونه آسانسوردر برابر آسانسورهای سنتی در سراسر جهان بوجود آوردند.
با کوچکتر شدن تجهیزات و قطعات این نوع آسانسور، ضمن کارآمدتر شدن آن بسیار جمع و جور شده و قطعات آننسبت به آسانسورهاي سنتی نزدیک به ۷۰٪ کوچکتر و با توجه به کاهش وزن و ابعاد قطعات، کارایی آنها به میزان۵۰٪ بیشتر شد.
آسانسور روملس M R L
سر و صدای موتور گیربکس ها نیز تا میزان ۲۵٪ کاهش یافته و ضمن کاهش مواد آلاینده، کیفیت استفاده را نیزافزایش داده است.
نگهداری و تعمیرات آسانسور های MRL نیز متحول شده و در این سیستم توانایی دسترسی آنلاین به اطلاعاتآسانسور در زمان بروز نواقص احتمالی مهیا شده و به تعمیر کار این امکان رو می دهد که از راه دور نسبت به رفعنقص اقدام نماید
طراحی موتور بهینه شده
طراحی موتور بهینه شده همچنین گشتاور را که مستقیماً بر راحتی کار آسانسور تأثیر میگذارد تا حد زیادی کاهش میدهد و ساختار مکانیکی فشردهتر از محصولات قبلی نرمتر، بیصداتر و راحتتر عمل میکند. در جنبه درایو آسانسور، استفاده از فناوری های پیشرفته مانند مدارهای مجتمع با مقیاس بالا و اجزای اینورتر PWM کم نویز، ولتاژ متغیر و کنترل فرکانس متغیر دستگاه کشش را دقیق تر و روان تر می کند. همانطور که IPU سیستم منبع تغذیه مدار درایو موتور (واحد قدرت یکپارچه) و موتورهای PM (آهنربای دائمی) دوباره مصرف انرژی را تا حد زیادی کاهش می دهند.
نصب آسانسورهای روملس یا بدون موتورخانه توسط موتورهای بدون گیربکس (گیرلس) از نوع تخت(Flat) الزاما انجام می شود. علتاستفاده از این نوع موتورها ابعاد کوچکتر ، وزن کمتر ، بازده و راندمان بالاتر و درنتیجه کارایی بالاتر این نوعموتورها می باشد. مهمترین نکته در طراحی این نوع آسانسورها این است که در هر حالت هنگامی که کابین در سطح(level) بالاترین توقف است یک فضای کاری حداقل بطول 180 سانتی متر ایجاد شود. هنر حل این مساله این است کهبتوان در ارتفاع کمتر و بدون صدمه زدن به فضای پشت بام این آسانسور را طراحی و نصب نمود. در توضیحمشخصات فنی آسانسور روملس ( MRL) باید گفت محل قرار گیری وزنه در سمت مجاور درب (چرخش 90 درجه بهدلیل جلوگیری از فرسایش سیم بکسل) و همچنین استقرار دو فلکه هرزگرد کابین در زیر کابین و یک فلکه هرزگرد رویقاب وزنه که پیاده سازی آن به وسیله سیستم تعلیق 2:1 انجام می شود الزامی است. در برخی طراحی های آسانسورروملس ( MRL) کل وزن موتور بر روی ریلهای راهنما وارد میگردد بنابراین انتخاب نوع ریل حائز اهمیت می باشد. دریک طراحی دیگر می توان موتور را در پشت ریلهای کابین مستقر نمود. همچنین تابلو فرمان آسانسور های بدونموتورخانه نیز مجاور درب توقف آخر نصب می گردد که معمولا در یک جعبه قفل شده قرار می گیرد و در زمان تعمیراتو سرویس نگهداری قفل آن توسط سرویسکار باز می شود.
محل نصب موتور گیرلس
موتور آسانسور در قسمت بالای چاله آسانسور نصب میشود.
موتورهای روملس بمانند موتورهای گیرلس از نوع موتورهای سنکرون هستند که به همین دلیل دارای تعداد قطبهایبالا و از طرفی فاقد گیربکس هستند که باعث شده سرعت بالاتری به نسبت موتورهای گیربکس دار داشته باشند. بنابراین هنگام اجرا از سیستم 2 به 1 استفاده میشود که باعث افزایش قدرت موتور میگردد و سرعت حرکت کابین رانیز میتوان کنترل کرد.
بهینه سازی ساختار درب آسانسور
سیستم درایو مستقیم نیز از موتورهای آهنربای دائمی استفاده می کند و در داخل ساختار اپراتور درب چیده شده است که نه تنها باعث صرفه جویی در فضا می شود، بلکه باعث می شود عمل باز و بسته شدن درب پایدارتر و بی صداتر شود. کنترل حلقه درب از یک تراشه با کارایی بالا برای افزایش حساسیت استفاده می کند و می تواند با توجه به شرایط مختلف بین هر طبقه دقیقاً کنترل شود. جعبه کنترل بر روی دیوار کناری نصب شده است و پس از ورود به کابین می توان سیگنال فرمان را بدون چرخش ثبت کرد.
درب کابین آسانسور MRL
دربهای کابین میباشد که کابین در هر طبقه فرود میآید. این دربها معمولا اتوماتیک هستند و سنسورهایی برایشناسایی مسافران و موانع دارند.
تابلوی کنترل آسانسور بدون موتورخانه روملس
کنترل فرمان آسانسور روملس شامل اجزای کنترلی هستند که به عملکرد صحیح آسانسور و ارتباط با مسافران کمک میکنند. این مجموعه کنترلی شامل دکمهها و کلیدها، نمایشگر، صفحه کنترل، سیستم اطلاع رسانی، اتصالات ورابطها و نورپردازیها میشود.
تابلو فرمان این سیستم در آخرین ایستگاه جانمایی میشود. جهت حفظ ایمنی بایدتابلوفرمان قفل اختصاصی داشته باشد و بدون کلید باز و بسته شود.
طراحی انسانی کابین آسانسور
طراحی داخلی خودرو بسیار کاربر پسند است، نمایشگر از فونت های بزرگ استفاده می کند و ارتفاع دکمه فرمان کمتر از قبل است و کار کردن با آن را برای همه آسان می کند. آسانسور بدون اتاق ماشین که این دستاوردهای با تکنولوژی بالا را ادغام می کند به معنای لذت سواری ایمن تر، مطمئن تر و راحت تر برای کاربران است، در حالی که برای واحدهای تعمیر و نگهداری آسانسور، به محتوای فنی بالاتر و کار دقیق و استانداردتر نیاز دارد.
طراحی تخصصی این سیستم نیازمند بکارگیری کارشناسان و متخصص آسانسور با سابقه فعالیت و تجربه بالامیباشد.
یک دریچه در بالاترین قسمت چاله جهت دسترسی به موتور تعبیه میشود تا سرویس کار به راحتی بتواند به فضایموتور ورود و خروج کند.
ارتفاع طبقه بالای آسانسور بدون اتاق ماشین
استاندارد ملی حداقل ارتفاع طبقه آخر را مشخص نکرده است. حداقل ارتفاع طبقه بالا با توجه به ساختار محصول هر سازنده آسانسور تعیین می شود، اما استاندارد آسانسور چنین شرایطی را که حداقل مقدار باید برآورده شود، تعیین می کند، یعنی زمانی که کابین به سمت بالا رانده شود و وزنه تعادل کاملاً باشد. فشرده شده پس از بافر وزنه تعادل، فاصله واضح بین بالاترین قسمت ماشین و ساختار پایین صفحه نباید کمتر از: 0.1+0.035 برابر مربع سرعت حرکت هدایت باشد.
یک سازنده آسانسور مناسب پیدا کنید و سازنده طراحی پارامتر و قیمت گذاری را به صورت هدفمند انجام می دهد تا از نامناسب بودن شفت ساختمانی از پیش تعیین شده، گودال پایین و ارتفاع طبقه بالا و در نتیجه عدم وجود مکان های کافی در برخی مکان ها جلوگیری کند.
تفاوت بین آسانسوربدون موتورخانه و آسانسور با موتورخانه
آسانسور بدون موتورخانه
تعاریف مختلف
آسانسورهای بدون ماشین، همانطور که از نامشان پیداست، آسانسورهایی بدون اتاق ماشین هستند، در حالی که آسانسورهای ماشین آلات اتاق ماشین در آسانسورها هستند که به دو نوع ماشین آلات کوچک و اتاق ماشین عمومی تقسیم می شوند. در این میان ماشین آلات کوچک با ماشین آلات آسانسور عمومی متفاوت است و اندازه آن کوچکتر است و اندازه ماشین آلات عمومی بزرگتر از بالابر است.
ساختار متفاوت
آسانسور گیربکسی، اتاق ماشین یا موتورخانه آن در بالای چاه آسانسور است، فضای بزرگی را اشغال می کند، برای کاربران آسانسور بهبود خانه، هزینه بالا است و الزامات ساخت مسکن وجود دارد. با آسانسورهای بدون ماشین، نیازی به ایجاد اتاق ماشین نیست و می توان آسانسوری را در طراحی داخلی خانه نصب کرد که نه تنها فضا را اشغال نمی کند، بلکه انعطاف پذیر و راحت است و در عین حال. زمان، هزینه کم است.
الزامات آسانسورهای بدون موتورخانه MRL
بجز موارد ساختمانی، طراحی و جانمایی تابلو فرمان، بخش هایی اختصاصا مربوط به ایمنی در این نوعآسانسورها بوده که لازم است تامین آن از شرکت آسانسور مطالبه گردد. همانگونه که گفته شد با تبدیل آسانسور ازنوع موتورخانه دار به بدون موتورخانه، زمان حضور سرویسکار در بالای کابین ۶۰% افزایش می یابد از اینرو احتمالگیرکردن سرویسکار در بالای کابین بدلیل خرابی موتور، درایو و یا اجزای برقی بیشتر می گردد. لذا تعبیه دریچه خروجاضطراری الزامی است. لازم به ذکر است اغلب شرکت ها از دریچه خروج مجازی بالای کابین و توسط درب طبقهاستفاده نموده اما اگر لازم است دریچه خروج اضطراری تعبیه شود بایستی موارد پیش از طراحی با کارفرما مطرحشده و امکان تعبیه و تامین شرایط استانداردی پیش از اجرای آسانسور بررسی و نهایی گردد.
- نصب پارک پلیت الزامی است.
- تعبیه میکروسوئیچ برای تشخیص درگیری پارک پلیت الزامی است.
- پس از درگیری پارک پلیت امکان دسترسی به دریچه خروج اضطراری تامین شده باشد. دریچه یاد شده می تواندبصورت فیزیکی یا مجازی (از طریق بازشوی درب طبقه) تامین گردد. ابعاد دریچه حداقل ۶۰ در ۶۰ سانتیمتربوده از بیرون با کلید باز شده و از داخل بدون کلید، همچنین دارای مکانیزم ایمنی بوده تا در صورت باز بودن ازحرکت کابین جلوگیری نماید. درصورتی که فاصله کابین تا دریچه خروج اضطراری بیش از ۵۰ سانتیمتر فاصله داشته باشد لازم است نردبان مناسب و ایمن تعبیه گردد.
- استپ قارچی در مجاورت موتور تعبیه گردد.
- تحریک گاورنر می تواند دستی یا برقی از طریق تابلو فرمان بوده اما در زمان حضور بر روی کابین نباید آزمونانجام گردد.
بار متفاوت
آسانسورهای اتاق ماشین بار بهتری نسبت به آسانسورهای بدون اتاق ماشین دارند. توصیه می شود آسانسورهای اتاق ماشین را برای مصارف تجاری و آسانسورهای بدون اتاق ماشین را برای مصارف خانگی انتخاب کنید. تعداد مسافران کم است و بار آسانسور نیز می تواند پاسخگوی نیاز خانوارها باشد.
سهولت نگهداری
کابینت های کنترل، ماشین های کشش و محدود کننده های سرعت در اتاق ماشین آسانسور اتاق ماشین وجود دارد. در صورت خرابی آسانسور، پرسنل تعمیر و نگهداری می توانند افراد را به دلخواه تعمیر یا نجات دهند. برای آسانسورهای بدون اتاق ماشین، امکانات در بالای چاه آسانسور است که نگهداری از آن دشوار است.
آراستگی
آسانسور روملس فضای کمتری را اشغال می کند، نصب آن آسان است، سبک معماری اصلی را از بین نمی برد و زیباتر است. و آسانسور موتورخانه دار، چون موتورخانه فضای بزرگی را اشغال می کند، سبک ساختمان را نیز از بین می برد، بنابراین زیبایی شناسی کمی بدتر است.
ساخت و ساز عمران متفاوت است
آسانسور روملس فاقد موتورخانه است که می تواند هزینه های مهندسی عمران و طراحی مهندسی عمران را کاهش دهد. آسانسور در ماشین آلات سختی ساخت و ساز عمرانی را افزایش می دهد و همچنین متراژ ساخت را افزایش می دهد.
تابلو کنترل آسانسور روملس
آسانسورهای بدون موتورخانه روملس یا(MRL) نامیده می شوند. عموما درساختمانهایی که امکان استقرار موتورخانه آسانسور در بالای چاه آسانسور وجود نداشته باشد یا حتی باعث برهم خوردن زیبایی طراحی بنای ساختمان گردد از آسانسورهای روملس استفاده می شود. بنابراین تمامی سیستم موتور و سیستم کنترل آسانسور در چاه آسانسور و در اورهد(بالاسری) چاه آسانسور نصب می گردد. باید توجه داشت که فناوری روز دنیا بهسمت طراحی و نصب این نوعآسانسورها حرکت می نماید. طی گذشتسالیان متمادی از ابداع این آسانسورها،تولیدکنندگان همواره با شناسایی نقاطضعف و غلبه بر آنها روزبروز بر کاراییو کیفیت این نوع آسانسورها افزودهاند. نصب آسانسورهای روملس توسط موتورهای بدون گیربکس (گیرلس) ازنوع Flat الزاما انجام می شود. علت استفاده از این نوع موتورها ابعادکوچکتر ، وزن کمتر ، بازده و راندمان بالاتر و درنتیجه کارایی بالاتر این نوع موتورها می باشد. مهمترین نکته درطراحی این نوع آسانسورها این است کهدر هر حالت هنگامی که کابین در level بالاترین توقف است یک فضای کاریحداقل بطول 180 سانتی متر ایجادشود. هنر حل این مساله این است کهبتوان در ارتفاع کمتر و بدون صدمه زدنبه فضای پشت بام این آسانسور راطراحی و نصب نمود. در توضیحمشخصات فنی آسانسورهای روملسباید گفت محل قرار گیری وزنه در سمتمجاور درب (چرخش 90 درجه به دلیلجلوگیری از فرسایش سیم بکسل) وهمچنین استقرار دو فلکه هرزگرد کابیندر زیر کابین و یک فلکه هرزگرد روی قابوزنه که پیاده سازی آن به وسیله سیستمتعلیق 2:1 انجام می شود الزامی است. در برخی طراحی های آسانسور روملسکل وزن موتور بر روی ریلهای راهنماوارد میگردد بنابراین انتخاب نوع ریلحائز اهمیت می باشد.در یک طراحیدیگر می توان موتور را در پشت ریلهایکابین مستقر نمود. همچنین تابلو فرمانآسانسور های بدون موتورخانه نیزمجاور درب توقف آخر نصب می گردد کهمعمولا در یک جعبه قفل شده قرار میگیرد و در زمان تعمیرات و سرویسنگهداری قفل آن توسط سرویسکار بازمی شود. از جمله مزایای این آسانسورها می توان نوشت:
- افزایش فضای ساحتمان و افزایشزیبایی در طراحی بنای ساختمان
- کاهش هزینه های بنایی ساختمانبه دلیل حذف موتورخانه آسانسور
- %70 صرفه جویی در مصرف انرژییک ساختمان
- عدم استفاده از روغن در موتور(روغن گیربکس)
- ایمنی بالاتر
- سرویس و نگهداری آسانتر
- یکپارچگی و کپسوله شدن تمامی تجهیزات آسانسور در یک چاه واحد
فلکه کششی و سیستم فلکه:
فلکه کششی یک چرخ دندانه دار است که به موتور آسانسور متصل است و حرکت را به بکسلهای آسانسور منتقل میکند. همین سیستم فلکه باعث میشوند که کشش لازم بوجود بیاید.
مزایای آسانسورهای بدون موتورخانه روملس
مشخصات آسانسورهای بدون ماشین آلات به شرح زیر است.
دستگاه اصلی، کابینت محرک و کابینت کنترل آسانسور mrl در قسمت بالایی چاهک تعبیه شده است، بنابراین نیازی به ماشین آلات خاصی نیست که از نظر ظاهری زیبا نسبت به آسانسورهای سنتی مزایای زیادی دارد.
قابلیت اطمینان بالای عملیات آسانسور بدون اتاق ماشین و پیکربندی مجلل آن، آن را برای ساختمانهای مختلف اداری درجه یک، هتلهای ستارهدار، هتلها، بیمارستانها، مراکز نمایشگاهی جوامع مسکونی شیک و موارد دیگر مناسب میسازد.
مزایای برجسته آن به شرح زیر نشان داده شده است.
حفاظت از محیط زیست و سبز، عدم نیاز به ماشین آلات مخصوص آسانسور، صرفه جویی در فضا و هزینه.
لرزش کم، سر و صدای کم، پایدار و قابل اعتماد.
راندمان بالا و صرفه جویی در انرژی.
تفاوت بین آسانسورهای بدون ماشین و آسانسور با اتاق ماشین
مزایای آسانسور mrl در مقایسه با آسانسورهای اتاق ماشین
مزیت mrl صرفه جویی در فضا است.
از آنجایی که به اتاق ماشین نیازی نیست، مزایای بیشتری برای ساختار و هزینه ساختمان دارد که طراحی ساختمان را انعطافپذیرتر و راحتتر میکند. در عین حال، از آنجایی که اتاق ماشین حذف شده است، هزینه ساختمان آسانسور mrl کمتر از آسانسور اتاق ماشین برای مالک است.
آسانسورهای بدون اتاق ماشین می توانند مشکل نصب آسانسور را در ارتفاع موثر حل کنند، زیرا نیازی به راه اندازی یک اتاق ماشین آسانسور جداگانه نیست که می تواند به طور موثر ارتفاع ساختمان را کاهش دهد. در عین حال، برای مکان هایی که راه اندازی اتاق های دستگاه آسانسور مناسب نیست می تواند به خوبی مشکل فضای خود ساختمان برای نصب آسانسورها مانند مقاوم سازی ساختمان های قدیمی را کاهش دهد.
سیستم آسانسورهای بدون موتورخانه:
آسانسورهای روملس از سیستمهای کششی گیرلس استفاده میکنند. همین موضوع باعث میشود که عملیاتهایآسانسور به صورت کارآمدتر و روان تر اجرا میشود و نیاز به نگهداری کمتری دارند و نسبت به موتورهای گیربکسانرژی کمتری مصرف میکنند
معایب آسانسورهای بدون ماشین در مقایسه با آسانسورهای اتاق ماشین
اتاق بدون صدا آشکارا بزرگتر از آسانسور با اتاق ماشین است.
راحتی آسانسور بدون ماشین آلات آشکارا ضعیف تر از آسانسور با اتاق ماشین است.
محدودیت سرعت آسانسور در آسانسورهای mrl. آسانسور mrl برای انواع آسانسورهای پرسرعت بالای 1.75 متر بر ثانیه قابل استفاده نیست.
ظرفیت بار آسانسور با ماشین آلات نیز به طور قابل توجهی بهتر از آسانسور بدون ماشین آلات است.
عملکرد اتلاف حرارت آسانسور mrl بدتر از آسانسور اتاق ماشین است. به خصوص آسانسور گشت و گذار کاملا شفاف برای نصب آسانسور mrl مناسب نیست، گرمای جمع شده در آسانسور در تابستان قابل تخلیه نیست و خرابی آسانسور افزایش می یابد.
دستگاه کشش و کابینت کنترل در دستگاه تنظیم شده است
ماشین کشش و کابینت کنترل در اتاق ماشین قرار می گیرند که برای تعمیر و نگهداری راحت است.
سیستم ایمنی آسانسور بدون موتورخانه:
برای ایمنی آسانسورهای MRL قطعات و تجهیزات متعددی استفاده میشود تا از بروز حوادث مالی و جانی احتمالی جلوگیری کرده و از مسافران حفاظت کنند. این ویژگیهای ایمنی شامل دکمههای توقف، روشنایی اضطراری، گاورنرهای سرعت بیش از حد و ترمزهای ایمنی هستند.
الزامات نجات مسافر محبوس در کابین آسانسور روملس MRL
با توجه به اینکه در آسانسور بدون موتورخانه در زمان گیرکردن مسافر، (برخلاف آسانسور موتورخانه دار) دسترسیو امکان مشاهده موتور بدلیل قرارگیری در انتهای چاه آسانسور مقدور نمی باشد لذا نحوه نجات مسافر محبوس نیزکاملا با نوع موتورخانه دار متفاوت بوده که شامل موارد ذیل می باشد.
- رسیدن کابین به تراز طبقه باید توسط علامت مشخص گردد.
- باز کردن ترمز موتور باید از بیرون چاه انجام گردد.
- مکانیزمی برای اطلاع از رسیدن کابین به منطقه بازشو تعبیه گردد
- جهت حرکت کابین باید مشخص باشد
- محدوده سرعت کابین باید مشخص گردد
- امکان ارتباط با داخل کابین از طریق تابلو فرمان مقدور باشد
- آزاد شدن ترمز برای نجات اضطراری می تواند دستی و یا برقی از طریق تابلو فرمان باشد.
- استفاده از هندویل برای موتور مجاز نمی باشد
آسانسور مسافربر لوکس
نتیجه: آسانسور بدون موتورخانه دائماً معایب نوآوری فنی مداوم را جبران می کند، که باعث می شود آسانسورهای روملس محبوبیت بیشتری پیدا کند و تولید کنندگان آسانسور بیشتر و بیشتر در حال توسعه ماشین آلات عالی تر هستند.
کیفیت کالا هرگز به تنهایی کافی نیست . انتقال دانش فنی و ایجاد حس اطمینان با حضور مداوم و ارایه ی خدماتعمیق و گسترده، لازمه ی تحقق رضایت مشتری میباشند.
مسئله پر اهمیت و اصلی جهت تهیه و خرید محصول مهمی مثل تجهیزات آسانسور اینست که: عملیات، نصب، راه اندازی ، ضمانت و خدمات بعد از فروش و پشتیبانی این کالا بر عهده کدام شرکت یا سازمان معتبر است